Prana Festival
/

Utställare 2019

Här presenteras våra utställare:

Öppetider Festival 08.00 – 18.30 lördag och söndag

 

casallprana
Casall
Casall erbjuder ett brett sortiment av träningskläder, perfekt passform i högsta kvalitet. Casall har designat snygga träningskläder i högsta kvalitét sedan 1984.

casall.se

 

logga utan bakgrundprana
Pilates Complete
Välkommen till Pilates Complete! Vi är en komplett Pilatesstudio i vacker och inspirerande miljö i centrala Göteborg. Vi erbjuder variationsrik gruppträning, kvalitativ personlig träning och spännande kurser i Pilates, Yoga, Garuda och Barre.

pilatescomplete.se

 

kronbeeprana

Kronbee
GE DIN TRÄNING EN MOTIVERANDE KICK I RÄTT RIKTNING
Till dig som älskar att träna erbjuder kronBee utvecklande träningsevent med effektiva, motiverande och roliga metoder för att ta din träning till en ny nivå.

kronbee.com

 

medium
NAIA
”Vårt initiativ handlar om att fler människor ska upptäcka och uppskatta drycker som gör mer än att släcka törsten.
Vi tänker lyckas genom att vara nytänkande, transparenta och kompromisslösa, samtidigt som vi undviker stereotypa uttryck och förlegade värderingar.
The Naia Initiative grundades i Stockholm 2018 och all vår tillverkning sker i Sverige.”

“Free from
PRESERVATIVES, ARTIFICIAL COLORING, ANIMAL BY-PRODUCTS AND STEREOTYPES”

thenaiainitiative.se

 

solgar-seeklogo

Solgar
Solgar är ett av världens största premium varumärke inom kosttillskott. Vår vision är att alla ska ha tillgång till kvalitativa och effektiva näringstillskott. Vi erbjuder en vitamin och mineralanalys under mässan. Passa på att lära dig med om din kropp.

Vårt varumärke har många år av forskning och utveckling i bagaget. SOLGAR är ett av världens största varumärke och återfinns i över 65 länder från väst till öst, norr till söder. Solgar har över 70 år av utveckling och forskning bakom sig vilket har resulterat i ett sortiment på över 450 produkter.

NORDIQ Nutrirtion är en vegansk livsstils- och sportserie som är modern och passar den aktiva människan lika bra som den aktiva vardagsfixaren.

Vi gillar,
#RAW, ekologisk, tillsattsfria, GMO-fria, Kosher, Halal, vegansk och allergen-fria kosttillskott.

www.nordicpremium.com

 

NSF logoprana

Nordic Superfood.
Nordic Superfood står för rena råvaror som harmoniserar både kropp, själ och miljö. Helt fria från socker och onödiga tillsatser, direkt från den nordiska naturen! Råsaft och Bärpulver från vildplockade nordiska bär samt Collagen från vildfångad fisk från Norge är några av produkterna som är signum för Nordic Superfood.

nordicsuperfood.se

 

MPWR Sportswear 400x400px prana

MPWR
Svenskt märke med otroligt sköna yogakläder i ekologisk bambu, tillverkade inom EU samt mer atletiska träningskläder i premiumkvalitet. Samtliga plagg designade i Sverige, i samarbete med idrottare och yogalärare

mpwrsportswear.com

 

HK-2024x2024prana

Svensk Hälsokost

Svensk Hälsokost är e-butiken med fokus på såväl inre som yttre hälsa, välmående och omsorg. Under varumärket Healthwell har vi under 2019 lanserat en rad väl sammansatta och prisvärda produkter som passar in i den hälsosamma vardagen för våra medvetna kunder. Produkterna är utvecklade med fokus på våra kunders behov och deras högt ställda förväntningar på kvalitet, naturlighet och säkerhet. Vår största lansering 2019 är vårt egna varumärke Healthwell PURE som erbjuder eteriska och kallpressade oljor som är naturliga, rena, ekologiska och hållbart framtagna för att öka ditt välbefinnande.
“Sometimes complexity exists in the simplest form”

svenskhalsokost.se

 

_5prana

Helt Ärligt
Kronägg såg dagens ljus redan 1932 och förknippas i första hand med ett traditionellt ägg i skal. Men det är mycket mer än så, Kronägg erbjuder också ett stort sortiment bestående av förädlade äggprodukter. De senaste tillskotten är Helt Ärligt äggpulver, äggvitepulver och proteinbars.

Helt Ärligt är en serie matprodukter som alla innehåller ägg från svenska frigående höns inomhus. Ägg, både vitan och gulan, innehåller högkvalitativt protein och är ett klimateffektivt livsmedel. Förutom protein innehåller ägget också en mängd andra viktiga näringsämnen. En Helt Ärligt produkt ska alltid vara producerad i Sverige, innehålla så mycket svenska råvaror som möjligt och med en ambition att hålla ingredienstexten kort.

heltärligt.se

 

Herrljunga_Musteri_logi
Herrljunga Musteri
Herrljunga Musteri pressar och tappar färsk frukt och grönsaker för att kunna erbjuda obehandlade och fräscha produkter.
Produktportföljen innehåller allt från nyttig frukostjuice, uppiggande shotar och läskande lemonader – helt naturliga och utan tillsatser.
Alla råvaror som tillsätts i dryckerna pressas på plats i musteriet. Herrljunga Musteri värnar även för miljön och ser till att restavfall som blir av pressningen går till biogas, samt att flaskan går att panta.

herrljungamusteri.se

 

NjieLogo_CMYK
NJIE
NJIE utvecklar och säljer innovativa koncept med fokus på hälsa, t.ex. proteinberikade mellanmål, funktionella drycker, kosttillskott samt en kollektion med sportkläder för en aktiv fritid. Vi utmanar alla att ta nästa steg mot en hälsosammare livsstil och med smarta produkter, recept och inspiration ser vi till att du lättare når dina mål. På Prana Festivalen kommer vi att synas med vår nylansering YOW som är en vitaminberikad yoghurtliknande produkt, självklart utan tillsatt socker och laktosfri.

njie.com/se

 

image002
Gococo
Gococo är ett ungt strumpvarumärke från Skandinavien som sätter funktion i fokus. Gococos strumpor kombinerar högfunktionella material med lekfulla färger i en enkel och ren skandinavisk design. I produkterna hittar du marknadens mest snabbtorkande material 37.5® Technology som i Gococos strumpor hjälper både motionären och elitidrottaren att ge fötterna mer kärlek och samtidigt fullfölja sina mål och utmaningar på topp. Med Gococo på fötterna kan du helt enkelt säga hej då till fler skavsår och blåsor när du är aktiv!

gococo.se/se

 
Heroica copper prana

Heroica
Heroica Life came about when our Creative Director moved from England to Sweden. In England Kate worked for a large women’s sports company and when she moved to Sweden she felt that there was a gap in the market for women to buy beautifully fitting premium sportswear. Keeping fit and an obsession with sportswear has driven Kate to search for the best brands from around the globe and bring them to you all in one place.

heroicalife.com

 

Boost_by_Carlys_pms359

BOOST är en 60 ml energi- och fokusshot. 100% funktion – No nonsense. 100% vegansk. BOOST innehåller 180 mg naturligt koffein, grönt te, guarana, ginseng samt flera vitaminer och ingredienser med positiva kognitiva egenskaper.

carlysnatural.com

 

inbodyprana
Inbody
Det kompletta InBody 270- paketet för personliga tränare, kostrådgivare och entreprenörer inom hälsa kan verkligen öppna upp dörrar för helt nya karriärer inom hälsa, fitness och kost!

inbodysweden.nu

 

Print
SoulWork Club
SWC is a body, mind and soul experience which focuses on high intensity workouts, healthy and balanced SoulFood designed to get you results, meditation and mindfulness practices to connect to your soul and juicy desire, all while helping you love yourself and your body every step of the way

www.soulworkclub.com

 

Springtime_logo_pms

Springtime Travels
Springtime arrangerar tränings- och löparresor utöver de vanliga. Du får en aktiv semester med ett fullspäckat program och ledare i världsklass! På träningsresorna får du uppleva en härlig gemenskap, bli inspirerad och peppad. På löparresorna har du alltid en garanterad startplats och även här ett späckat program med morgonjogg, sightseeing, shopping, kultur, nöjen och festmåltider för att fira löparbragden. Alla är välkomna på Springtimes resor som anpassas till alla nivåer.

springtime.se

 

Yogobe_logo_CMYK_blue

Yogobe
Yoga och träning online

yogobe.com

 
yogime

Yogime
Organic yogawear

yogime.se

 

ohiliprnaa

Ohli
We create products where knowledge of Ayurveda meets the Nordic wisdom of plants. We make luxury meet simplicity, fashion functionality and exclusivity with usefullness. Our high quality products are created to serve you and touch you from inside and outside.

ohli.life

 

yogagrossist prana

Yoga Grossisten
Nordens största utbud av Yogamattor, Yogatoppar, yogatights, BH, yogabyxor m.m

yogagrossisten.se

 

Print
Godsnaxs

Kom och fika med oss!
Vi säljer chokladbollar och kaffe/te
Testa denna underbara traditionella chokladboll full av nyttigheter som är syndigt god samtidigt som den är hållbar för kropp, miljö och plånbok.

Sockerfritt + glutenfritt + veganskt + ekologisk + superfood = Godsnax

 

Bruce_logo@3xprana
Im with Bruce
250 unique fitness studios and gyms in one membership

bruce.app

 

freefootloggaprana

Free Foot
Freefoot är skobutiken som ger kärlek till dina fötter. Hos oss hittar du funktionella skor som främjar ett naturligt steg – oavsett om du springer, går eller står. Här får du också all kunskap om hållning, balans och naturlig rörelse.
Skor påverkar – mer än vad vi tror och tänker på.
Ta steget och frigör foten i världens skönaste skor!

freefoot.se

 
Vibram fivefingers logoprana

Vibram
”The more a shoe looks like a foot, the more it acts like a foot” – we are the technology.

fivefingersnordic

 

forever
Jennie Dyrhill
Forever Business Owner

www.dyrhill.se

 

Norrsken logo
Norrsken
Inspirerade av norrskenets fascinerande energi och vackra ljus skapade vi vårt varumärke Norrsken Jackets.
Med lång erfarenhet om hur man designar och producerar jackor av bästa kvalité har vi lagt ner vår själ i att bygga
upp ett märke med jackor anpassade för den medvetna och aktiva kvinnan mitt i livet. Designspråket speglar det
skandinaviska uttrycket av naturligt ren och avskalad design. Vårt mål är att bli störst i Sverige på jackor för kvinnor.
Vi vill erbjuda den optimala jackan som värmer i vardagens alla lägen. På stan, jobbet, lekplatsen eller på väg till festen.
Din jacka från Norrsken ska alltid kännas rätt, därför är Norrsken Jackets skapat av kvinnor för kvinnor.

norrskenjackets.com

 
hagabadet_logotyp

Hagabadet
Nu hittar du oss på tre platser i Göteborg. Oavsett om du väljer anrika Hagabadet i Haga, ångande Drottningtorget eller havsnära Älvstranden är det din helhetshälsa som står i centrum. Din träning och yoga kompletteras med varma bad och därigenom blir du lugnare, får snabbare återhämtning och blir starkare.

hagabadet.se

 

Kettlebellecenterprana

Kettlebellcenter
Kettlebells är en effektiv träningsform som stärker viktiga muskelgrupper som du använder vare sig det handlar om att lyfta matkassar, bära barnen, träna tunga marklyft eller förberedelser inför Vasaloppet. Kettlebell Center är Sveriges främsta specialist på Kettlebells. Här kan du köpa rekommenderad originalutrustning och läsa mer om våra träningspass, kurser och event.

kettlebellcenter.com

 

Burpee_logo_red_black_rgb_PNGprana

Burpee Shop

Sveriges största webbutik för CrossFit och funktionell fitness. Kända varumärken och snabba leveranser

burpeeshop.se

 

PowerPlate 2010 Logo K_4cRedprana

Power Plate
Power Plate är en vibrerande plattform som hjälper användaren att värma upp snabbare, träna och prestera bättre och återhämta sig på kortare tid. Den får användaren att må bättre genom att stimulera naturliga reflexer, öka muskelaktiviteten och förbättra cirkulationen. Power Plate förstärker varje naturlig rörelse, enkel eller avancerad, jämfört med att den utförs på golvet.
Missa inte att boka din plats till vår gruppträning under Prana Festival! Ett fantastiskt tillfälle att uppleva vibrationsträning på Power Plate! Passen genomförs av Åsa Edvinsson från Fit4U i Kungsbacka.

powerplatesverige.se

 

svk_logo_rgb_tv_1080prana

Svenskt Kosttillskott

Med vår kunskap vill vi förmedla träningsglädje och motivation till alla. Oavsett vilken målsättning du har vill vi erbjuda dig kvalitetssäkra produkter inom allt som rör kosttillskott, träningskläder, livsmedel, skönhet och hälsa.
svensktkosttillskott.se

 

playgroundprana

Play Ground playing STHLM

Motum FX träning ger ett ökat rörelseomfång, där även styrka, balans, stabilitet, olika typer av stretching och kroppskontroll utmanas.
pernillapt

 

el-posprana

Emballator Lifestyle

Vi tillverkar sport och vatten flaskor som värnar om en hållbar livsstil. Vår historia började för nästan 60 år sedan med en idé om att formblåsa vattenflaskor och dunkar – ur denna briljanta idé föddes Emballator Lifestyle. Idag designar, tillverkar och trycker vi vatten- och sportflaskor. Vi kan hjälpa dig med allt från en standardflaska med en enkel logotyp till ett unikt mästerverk. Allt är hållbart, livsmedelsgodkänt och sunt.
emballatorlifestyle.se

 

LOHILO LOGO PINK (002)prana

Lohilo
Lohilo protein glass

lohilo.com

 

Yggdrasil_logotype_blackprana

Yggdrasil By Sweden

Låt dig inspireras av våra ekologiska yogamattor i kork med fantastiska tryck eller unna dig inspirerande yogasmycken i stål

yggdrasilbysweden.com

 

sg_gotham_thinprana

Spiritual Gangster

Med våra rötterna i Los Angeles eklektiska myller av yogis, atleter, artister och musiker vill Spiritual Gangster uppmuntra till att leva mer i tacksamhet, givmildhet och välvilja.
Våra yoga- och träningskläder med lekfulla budskap, tryck och färger inspirerar till positivitet, generositet och vänlighet med övertygelsen om att låta alla varelser leva lyckliga och fria.
We are connected. We are the same. We are one.

spiritualgangster.com

 

inthedark

Smart in the dark

Smart in the Dark är ett svenskt företag med basen i Kungälv. Sedan 2014 utvecklar och designar vi reflexprodukter och reflexaccessoarer till alla som vill synas i trafiken. Våra reflexer gör att du syns i mörker på över 125 meters håll. De är CE-märkta och tillverkade i 3M Scotchlite som är ett av de säkraste och bästa reflexmaterialen på marknaden.

smartinthedark.com

 

Loggaprana

Sofie the coach

Sofie the coach, Hälsocoach – lic. personlig tränare & lic. kostrådgivare.

"Do what makes your soul happy"