Prana Festival
/
Back

Pischa Strindstedt

Träningen med mig är varierande & jag ser gärna att vi utmanar Oss tillsammans. Jag är kreativ & ser gärna att Du får utmanas utanför dina comfortzones. Stark är bra & muskler behövs, därför bör vi även äta därefter så lyder min filosofi & jag hoppas att jag kan hjälpa Dig att vägleda dig till balans & en livsstil som Du kan vara stolt över & tacka Dig själv för. Oavsett om Du är nybörjare eller har tränat ett tag men fastnat i gamla vanor ser jag att vi kan bli ett bra team.

Min bakgrund med träningen grundar sig i thaiboxningen. En sport som ligger mig väldigt varmt om hjärtat & gärna sipprar igenom passen jag har med mina klienter. Förutom thaiboxning tränar jag gärna styrketräning & använder mer än gärna kroppen som redskap i utmanande övningar. Jag gillar när det går fort & tungt men uppskattar minst lika mycket lugna yogapass som får mig att varva ner.

Jag är utbildad hos The Academy som personlig tränare men har flera andra utbildningar som tex. Crossfit Level 1 , 3D functional moves, Mammage. Jag är desstutom träningscoach i Biggest Loser

Instagram: pischas


Lördag

12:00 - 13:00 FÖRELÄSNING - Motivationsföreläsning

Motivationsföreläsning om att nå sina mål. Våga drömma och våga göra.
Pischa berättar om sin resa från bartender till att driva ett av Sveriges populäraste träningskoncept, WÖRKOUT.

14:00 - 15:00 FUNKTIONELL - WÖRKOUT med Pischa

Fartfyllt pass med egna kroppsvikten. Lekande övningar som kanske tar dig utanför din komfortzon , med många skratt såklart.
Styrka och flås kombineras med en hel del rörlighet.

Söndag

12:00 - 12:45 HÖGINTENSIVT - Wörkout of the day

Nu blir det utmaning. Med kettlebells som redskap ska vi utmana både flås och styrka. Ett helkroppspass med redskap.
Alla kan vara med. Vi går igenom teknik innan vi kickar igång ett svettigt pass där träningsvärken sent kommer att släppa.

Lärare