Prana Festival
/
Back

Peter Fredriksson

Peter är en erfaren dynamisk tränare med mångfaldig bakgrund.
Han har en kärlek till funktion och mobilitet och lever efter filosofin att du skall våga testa allt, samt träna upp dina svagheter. Han har 15 år som personlig tränare och rörelsecoach i bagaget och jobbar till vardags på SATS i Göteborg. Han har som en av få i Sverige både RKC1 och RKC2 utbildningarna i Kettlebells och brinner verkligen för detta enkla, men kompletta redskap! Vid sidan om sin tränar karriär driver han även sitt egna klädmärke Strongstyle Clothing, med 100% organiska kläder.

Instagram: strongstyleclothing


Lördag

14:00 - 14:45 KETTLEBELLS - Simple Strength

Kom och utmana din styrka med Kettlebells! En grundläggande klass som utgår och byggs upp från funktionen och kraften i din höft. Vi använder oss av både lätta och tunga kettlebells, varvar med kroppsegna moment för att hitta rätt teknik och känsla. Alltsammans summeras med en riktig utmaning.
Alla kan vara med!

Söndag

09:00 - 09:45 KETTLEBELLS - Simple Conditioning

Less talk more action! En grundläggande kettlebell klass men med inrikting på intensitet! Vi börjar med baserna men letar oss lite längre in i övningar och övningskomplex med en hand på klotet. Varvat med stödövningar och kroppsegna moment blir resultatet enkelt men tufft. Efteråt lovar jag att du är hooked på att fortsätta träna med Kettlebells!

Alla kan vara med, men var beredd att kliva ut ur din comfort zone

Lärare