Prana Festival
/
Back

Monika Björn

Monika har mer än 25 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända tränings- och yogaprofiler både på hemmaplan och internationellt. Hon har i många års tid presenterat regelbundet på några av världens största träningsevent.

 

Idag verkar hon som konceptutvecklare (hon är en av upphovskvinnorna till den kända hot yoga formen Hot MOJO®), personlig tränare, yogalärare och författare.

Till vardags finns hon på Linnégatan Fem, en exklusiv PT-studio i centrala Göteborg som hon även är delägare i, där hon tränar allt från motionärer till elitidrottare i yoga och funktionell träning.

Monika utbildar och vidareutbildar yogalärare inom sin egen yogafilosofi Yoga247.

I januari 2017 släppte Monika sin första bok: ”Yoga för dig som tränar” och hösten 2018 släpptes Monikas andra bok ”Stark genom klimakteriet – fysiskt, psykiskt och mentalt” (Norstedts).

 

Monika har en naturlig, avspänd lärarstil och brinner passionerat för att dela med sig av sin mångåriga kunskap och erfarenhet. Du kommer att inspireras oavsett vilken nivå du befinner dig på när Monika guidar dig genom olika upplägg med hjälp av både humor och noggrann pedagogik.

 

www.monikabjorn.se

monika@monikabjorn.se

instagram.com/monikabjorn

www.yoga247.se


Lördag

10.30 - 11.30 YOGA -The Fix Yoga247-Vinyasaklass

Flöda, andas och svettas under denna dynamiska vinyasaklass. Lätta på spänningar, släpp taget om tankarna och varsamt stärk kroppen. Skapa nytt utrymme och närvaro både i kroppen och huvudet.

Lärare