Prana Festival
/
Back

Mio&Therese&Jakob

Mio har sedan 2006 varit ledare för olika dans- och steppass. Hon är med i teamet som tar fram Friskis&Svettis konceptpass inom dans och engagerar sig som coach och inspiratör för ledare inom föreningen. Dansen har varit hennes starka passion sedan unga år och hon har erfarenhet av många olika dansstilar, pardanser och som danslärare. Mio brinner för att sprida rörelseglädje och för att inspirera både motionärer och andra ledare att hitta sitt eget uttryck och ge det där lilla extra.

Therese är dans- och jympaledare på Friskis sedan 2009. Hon har en bakgrund som 10-dansare på elitnivå och har representerat Sverige på stora internationella tävlingar i Europa.Therese är full av energi och har en stor passion för dans och rörelse. Hon älskar att dela med sig av sin känsla och sitt uttryck till musiken och skapa rörelseglädje tillsammans med gruppen. Att dansa är ett av våra naturliga rörelsemönster och Therese vill inspirera och locka fram det hos alla!”

Jakob är utbildad dansare och musikalartist. Han har tävlat i 10-dans och dansat på scenerna i West End (men också sprungit maraton i New York). Sedan starten av 2020 leder han danspass på Friskis&Svettis Göteborg. Med sin breda dansbakgrund guidar Jakob sina deltagare genom olika stilar, uttryck och energinivåer. Jakob älskar rörelse i alla dess former och brinner för att sprida rörelseglädje genom fysiskt tuffa men lättillgängliga koreografier.


Söndag

10:30 -11:30 DANS - Dans Fusion

Dans fusion är fyllt av känsla. På det här danspasset får du röra dig i olika uttryck och dansstilar. Du tränar kondition och koordination med musiken som kraftkälla, där varje låt har sin egen attityd och karaktär. Passet utlovar dansglädje och showkänsla! Du behöver inte vara van att dansträna, det är din lust till rörelse och ditt uttryck som räknas, så känn musiken i kroppen och haka på. Vad får dig att dansa?

Lärare