Prana Festival
/
Back

Michael Angress

Medicinsk tränare. En älskad tränare sen två decennier tillbaka med flera utmärkelser och nomineringar till årets tränare. I 10 år har vi sett Michael på Tv4 i ”Malou efter tio”, där han med sitt underbara sätt och djupa kunskap ger tittarna och gästerna i programmet ovärderlig hjälp. Det är med stor glädje vi har nöjet att erbjuda er chansen att träna med en av Sveriges bästa och kunnigaste tränare. Michael tillhör The Academys utbildarteam.

 

Instagram Mykeyfitness


Söndag

15:30 - 16:30 FÖRELÄSNING - Sjukt frisk på 90 dagar The Academy

Nutidsmänniskans strävan efter bekvämlighet och effektivitet har gjort oss till stilla sittandet varelser. På topplistan över dom vanligaste dödsorsakerna i världen är majoriteten av dessa kopplade till vår livsstil. Vi rör oss för lite och dessutom stressar vi för mycket och äter för dåligt. Michael delar här med sig av verkliga berättelser från sin vardag som personlig tränare och medicinsk tränare. Hans filosofi bygger på att förändra livsstil och förmedlar sina tankar och verktyg för att bygga en hållbar hälsa. Det går att vara sjukt frisk i dagens samhälle om man vet hur man ska göra!

14:00-15:00 HIIT - Cardio 30-20-10 The Academy

Ett utmanande och roligt HIIT-pass med endast kroppen som belastning - styrka, koordination och snabbhet sätts på prov! Michael Angress har bl a utsetts till ”Årets PT” och har i över tio år synts i TV-rutan hos ”Malou efter tio”. Han tillhör The Academys utbildarteam. Det här är hans favoritpass som hängt med på träningsresor, konvent och som han till vardags arbetar med i sin studio och med utomhusgrupper. Det här passet är en JOKER som inte lämnar någon besviken.

Lärare