Prana Festival
/
Back

Mathias Brunberg

Mathias Brunberg, leg. Naprapat och Lic. Personlig tränare. Mathias brinner för att skapa ”aha-upplevelser” och att sätta deltagaren i fokus när det handlar om korrektiv träning, hälsa och välmående. Mathias är en mycket uppskattad utbildare på The Academy och har varit med och format många av de personlig tränare vi möter på gym runt om i landet. Ta chansen och guides av Mathias i teori och praktik under Pranafestival


Lördag

10:30 - 11:30 WORKSHOP - Stark höft & bål

Människan är byggd för rörelse och belastning. Utan rörelse och belastning blir vi stela och svaga, vår kropp bryts ner, i synnerhet med stigande ålder. Under denna workshop får du anatomikunskaper kring framförallt höften och bålen. Hur ser våra så kallade fasciella muskelslyngor ut i kroppen och hur kan vi träna dem på ett funktionellt och effektivt sätt? Workshopen avslutas med en tuff cirkelträning där vi praktiserar våra nyvunna kunskaper. Mathias Brunberg är till vardags Leg. Naprapat, utbildare för The Academy och driver en framgångsrik friskvårdsanläggning tillsammans med 10-tal kollegor i Trollhättan.

15:30-16:30 FÖRELÄSNING- Fysiskt och mentalt hållbar kropp

Samhället bär idag stora kostnader för sjukfrånvaro på grund av rygg-/nackebesvär och stressrelaterad psykisk ohälsa. Hur och med hjälp av vad kan vi skapa en skottsäker väst mot dessa problem på individnivå? Under den här föreläsning med Mathias Brunberg, Leg. Naprapat och tränare får du kunskap i hur man bygger en kropp som tål vardagens belastning och kunskap om vilken träning som helt enkelt gör dig mer tålig mot stress och kanske till och med – lyckligare?

Lärare