Prana Festival
/
Back

Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching och funktionell styrketräning.
Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utbildas flera Global Yoga lärare.
Senaste åren har hon jobbat på att ta fram SoulWork Club, online kunskap och guidade pass för kropp, själ och hjärta. Här möts alla Johannas passioner med kompetens och resultat. Syftet är att att erbjuda en livsstil som är både hälsosam och passionerat josig! Det finns program som både boostar, utmanar samt reparerar kropp och själ.

Du kan träna med Johanna online, på retreats, event samt i Göteborg där hon har fasta klasser på HiYoga.

Hemsida: johannahector.com, www.globalyoga.se, soulworkclub.com
Instagram: johannahector

soulwork_club/


Lördag

15:30 - 16:30 SoulWork: Transformation

Ett pass som kan förändra hela ditt tillstånd.
Utifrån och In jobbar vi genom kroppen, knoppen och kanske kan du känna hur det känns att röra vid din själ! Enkla rörelser, mental träning och andnings övningar.

17:00 - 18:15 YOGA - Global Yoga Yin Soul

Varva ner och boosta kropp och själ med denna ljuva, förföriska yin klass. Johanna guidar dig att släppa taget och njuta av nuet, precis som det är. En tacksam klass att avsluta lördagen med så att du rullar mjukt in i natten! Passar alla nivåer.

Söndag

12:00 -13:00 ÅTERHÄMTNING - Global Yoga Nidra

Vill du känna mer, vara mer närvarande, accelerera ditt lärande och uppgradera dina redskap för att leva livet fullt ut?
Vi kan leva och njuta av livet utan att låta det diktera våra liv. ”To be in this world but not of it”. Nyckeln ligger djupt i dig och vaknar när du ”sover”. Välkommen att ligga ner och drömma dig bort i denna ljuva Yoga Nidra klass. Här finns det inget att göra, så du kan inte göra det fel ;) Alla nivåer välkomna! Ta med ögonkudde och varma gosiga kläder så att du kan ligga bekvämt.

Lärare