Prana Festival
/
Back

Elaine De Souza

Elaine är född i Brasilien och omgiven av rytmer och rörelse sen hon kom till världen. Första karriären var som professionell dansare, pedagog och koreograf. Yogan kom in i hennes liv för 17 år sedan när hon fick sitt första barn. Sedan dess har hon specialiserat sig inom Vinyasa och  handstående och de sista åren även inom yin och recovery. Passionen för musik och dans lever kvar med pulserande, kreativa och tekniska yogaflöden med mycket känsla.

Elaine är grundare av One Yoga som ger workshops, utbildningar och fördjupning inom Yoga för lärare, privatpersoner och företag. Att yoga med Elaine är inte bara fysiskt, det är även flödande och sinnligt. När Elaine är på mattan vet du att du kommer att få praktisera rörlighet, styrka, balans koordination och hjärta.

Do it all, add what you want, leave out what you don’t 

Hemsida: elainedesouza.com
Instagram: elainedesouza
Hemsida: oneyoga.se
Instagram oneyoga

 

 


Lördag

14:00 - 15:00 YOGA - One Heart

Dynamisk pulserande Vinaysa som utgår från ditt hjärta. Förena fokus, styrka, elegans och mjukhet till grace och upplev hur du kan praktisera mer lustfyllt, sinnligt och frigörande. Återkommande flöden ger dig möjlighet att nå djup i rörelserna genom dynamiska repetitioner då vi praktiserar igenom kroppens alla leder. Inledande dynamiska pulsationer för skuldror, bröstrygg, nacke, rygg och höfter som bygger upp till att avslutas i med längd och djup i bröstöppnande asanas. Energi, känsla och sinnlighet som guidar dig genom en frigörande klass där du kan landa djupt in i ditt hjärta.

Söndag

15.30 - 16.30 YOGA - Smooth Operator - Modern Yin

En Yin med rörelse, du får rulla, töja, leka, twista och smörja alla kroppens leder innan du landar in i längre och djupare stretchar och avslappning. För dig som inte vill vara helt stilla i återhämtning och ändå skapa meditativ skön känsla.

Lärare