Prana Festival
/
Back

Cecilia Duberg

Cecilia Duberg är legitimerad psykolog, mental tränare och yogi sedan början av 2000-talet, specialiserad i hälsopsykologi och ledarskapsutveckling. Vissa dagar coachar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat, andra dagar leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från ”att göra”.

 

Jag coachar människor hela dagarna att göra val, ta modiga steg med öppna sinnen och bryta ny mark. Det kräver en stark närvaro  och medvetenhet i nuet, impulskontroll och lekfullhet, förmågan att lyssna in sig själv och andra. Alla dessa förmågor stärks av yogapraktiken. Yogan väcker oss om vi kollapsat, lugnar oss om vi tagit i för hårt och ger en känsla av att vara del av något större. Framför allt hjälper yogan oss redo att möta verkligheten som den är”

 

 

Hemsida: ceciliaduberg.se

Instagram: @cecilia.duberg


Lördag

14:00 - 15:00 FÖRELÄSNING - Lejonagendan Mental Träning

Det här är en föreläsning om 8 mentala steg mot ett starkare självledarskap och mindfulness.
På ett inspirerande sätt integreras teori om självledarskap med verklighetens utmaningar; det som händer inom och mellan människor när kraven ökar och tiden krymper. Kom, så får du 8 insikter och verktyg för mental vardagsträning, hälsa och självledarskap.

Lärare