Prana Festival
/
Köp biljetter
jympa
Back

Malin, Martina, Mio, Emma

Mio Fredriksson har sedan 2006 varit ledare för olika dans- och steppass och är också med i teamet som tar fram Friskis&Svettis konceptpass inom området. Dansen har varit hennes starka passion sedan unga år och hon har erfarenhet av många olika dansstilar, pardanser och som danslärare. Mio brinner för att sprida rörelseglädje och för att inspirera både motionärer och andra ledare att hitta sitt eget uttryck och ge det där lilla extra.

Malin Mogren är en energisk och engagerad dans- och jympaledare med glimten i ögat. Hon har varit verksam som instruktör i föreningen sedan 2002. Utöver ledarskapet för motionärer så är hon också rekryterare, ledaruppföljare/coach och inspiratör för övriga ledare inom Friskis&Svettis. Malin arbetar i sin vardag som verksamhetsutvecklare för skolan och använder sin pedagogiska förmåga när hon bygger sina pass. Hon brinner för gemenskap i träningen och har stor inspiration och kärlek till musik och rörelse.

Martina Farby har varit verksam som instruktör på Friskis&Svettis sedan 2005. Att inspirera folk till rörelse ligger henne varmt om hjärtat. Hon har under åren instruerat både dans och jympa har varit del av ett inspirationsteam för andra ledare i Västra Götalandsregionen. Hennes pass kännetecknas av mycket bas och kraft samt musik som rycker i kroppen.

Emma Andersson har varit ledare inom Friskis&Svettis sedan 2015. Idag leder hon jympa och skivstång. Att inspirera andra till rörelseglädje är något av det häftigaste hon vet. Hon älskar mötet med motionären och kraften i att träna tillsammans.


Lördag

09.00 - 10.00 FUNKTIONELL - Jympa - mesta Träningsklassikern som hållit i 40 år

Friskis& Svettis presenterar

Jympa passar dig som gillar att träna med musiken i fokus. Här följer rörelserna och känslan musikens karaktärer – från glatt och studsigt, via kraftfullt och explosivt till mjukt och harmoniskt. Ledaren inspirerar dig och gruppens energi hjälper dig att orka.

På Jympa får du allt i ett: konditionsträning, styrketräning och rörlighet. Du tränar helt utan redskap – din egen kropp är allt du behöver. Här tränar du sånt som din kropp är gjord för. Du sträcker och roterar, trycker ifrån, springer och hoppar. En genomkörare för hela kroppen som ger både uthållig styrketräning, spänst och flås.

Söndag

.30 - 16.30 DANS/STYRKA - Step Explode - hitta kraften i steget

Friskis& Svettis presenterar

Här bjuds du på ett kraftfullt pass där stepbrädan ger dig både extra träningseffekt och mer dansutmaning. Varje låt har sin egen koreografi och sätt att använda brädan. Musikens detaljer nyttjas för att ge roliga finesser i koreografierna, utan att blanda in krångliga steg och långa sekvenser. Här får du tuff konditionsträning med inslag av spänst och snabbhet. Då och då letar också en liten styrkeövning sig in i dansen. Det här är alltså dans med en stor portion power.

Lärare