Prana Festival
/
Back

Erica Palmcrantz Aziz

Erica Palmcrantz Aziz har gett raw food ett ansikte i Sverige genom sin första bok ”Raw food på svenska”, utgiven 2008. Sedan dess har hennes sju böcker publicerats internationellt. Med lekfullhet, kreativitet och fantastiska råvaror inspirerar hon människor att introducera raw food i sina liv. Erica lever själv som en high raw vegan och har stor kunskap inom ämnet som hon delar med sig . För Erica är raw food en stor passion, som inte bara är en kost utan en medveten livsstil. Alla kan hitta sitt sätt att leva med raw food! Go raw – your way!

Instagram: rawfoodbyerica
Hemsida: rawfoodbyerica.se


Lördag

17.00 - 18.00 FÖRELÄSNING - Mat som verktyg för mer energi och balans i livet

Mat påverkar oss mer än vad vi tror - och kan användas till ett kraftfullt verktyg i livet för att skapa mer energi och balans.
Erica ger dig en större insikt på matens inverkan på hur vår kropp och själ harmoniserar. Hon delar med sig av enkla tips för din kost som alla kan börja med för att bli - the best you can be <3
Long Live Life!

Söndag

12.00 - 13.00 WORKSHOP - Raw food Creation med Erica

Följ med genom hur en dag kan se ut med raw food - hur raw food kan skapas snabbt och enkelt:
- vad ska man äta till frukost och varför
- hur kan en näringsbalanserad lunch se ut
- varför ska vi äta mer fermenterat och hur gör vi det
- hur gör du dina egna proteinbars
- gör din egen magiska choklad

Föreläsning blir en kreativ stund där Erica delar med sig av de bästa tipsen och smakprover för att få in raw food på en daglig basis. Mat är ett viktigt verktyg i livet, och med raw food kan du ta livet till nästa nivå!
Long Live Life!

Lärare