Prana Festival
/
Köp biljetter
Elaine De Souza Profile Black 1
Back

Elaine De Souza

Elaine De Souza ger kurser, utbildningar, workshops samt personlig träning inom Yoga, Handstående och Movement träning. Bakgrund som dansare, koreograf och numera Yogi med handbalans som specialitet.Elaine är utbildad pedagog vid Göteborgs Universitet, samt utbildad massageterapeut. Hon har arbetat med några av Europas mest framgångsrika träningskedjor och sponsorer och tagit fram ett flertal lyckade koncept och eventklasser. Hon har rest och presenterat klasser, workshops och utbildningar internationellt I över 15 år

Hemsida: www.elainedesouza.com
Instagram: @_elainedesouza
Facebook: De-Souza-yoga
Instagram: Oneyoga


Lördag

09.00 - 10.00 YOGA - Twisted Ninja – Vinyasa Explosion

Modern Yoga och traditionell visdom i ett dynamiskt och hett vinyasaflöde. På mattan precis som i livet får du möta din förmåga att skapa kraft och uthållighet samtidigt som du behöver ditt fokus och lugn. En utmaning med både allvar och lek genom ben och armbalanser och twistar högt och lågr. Vinaysa Flow med rörelseexplosion och kreativitet som garanterar dig nya energi och perspektiv på din yogapraktik. Stark närvaro, techno, styrkeutmaningar och djupa stretchar. .

Söndag

15.30 - 16.30 YOGA - Urban Snake – Complete Backbend

Härliga, starka och öppnande bakåtfällningar och hjärtöppnare. Vi gör bakåtfällningar som helkroppsövningar och praktiserar att förena stabilitet genom ben och höfter med bröst och hjärta. Stående stärkande och öppnande asanas med balans för höfter och ben. Placering och teknik för grunderna i dynamiska och hälsosamma bakåtfällningar genom höft, rygg och skuldror. Rullningar och pulsationer hela vägen från dina fötter upp igenom din nacke.

Lärare