Prana Festival
/
Biljetter

Program Lördag

Lagerhuset
90 platser
Flowtältet
180 platser
Palmtältet
180 platser
Utescen musik
500 platser
(går inte att boka)
Trädgårn inomhus
120 platser
SUP yoga
7 platser
09:00 EWS

Therapeutiv Flying

Dylan Werner
3h
B

Be here now

Johanna Alvin
1h
BE

Just Breath

Michael James Wong
1h
B

Göteborgs - pop vinyasa

Lisa Jagemark
1h
10:00

Musik

Alice & Joel
30min
B

SUP yoga

Isabel Holmquist
30min
10:30 B

Inversion 102

Elaine De Souza
1h 30min

Yummy Dynamic Vinyasa Flow

Shay Peretz
1h 30min
B

Have the courage to love!

Emma Öberg
1h 30min
12:00

Musik

Tiny Little Shoes
1h
B

SUP yoga

Isabel Holmquist
30min
13:00 B

360° Awerness with Nia

Jenny Wessel
1h 15min
B

Free Flow yoga

Josefine Bengtsson
1h 15min
BE

Flower Power

Rusty Wells
1h 30min
BEWS

How to build a bridge

Michael James Wong
1h 15min
14:15

Musik

Bouchra Iramdane
45min
B

SUP yoga

Isabel Holmquist
30min
15:00

Be your full potential

Camilla Bergstrom
1h 15min
E

Yoga-na Sweat

Dylan Werner
1h

Global Yoga P.Power

Johanna Andersson
1h 15min
B

Yin yoga

Sam Aziz
1h
16:15

Musik

Minük
45min
B

SUP yoga

Isabel Holmquist
30min
17:00 BF

Hjärtats förmåga

Pål Dobrin
1h 30min
E

Bhakti Flow Master Class

Rusty Wells
1h 30min
B

Strong and Stable

Monika Björn
1h 15min
18:30

Musik

Meja
1h
20:00 BE

The open heart flow

Tania Brown
1h
B

Månens dans med himlens stjärnor

Kitty Strand
1h

B = Nybörjarvänlig. Yoga är för alla och man utövar Yoga på sin egen nivå. Alla kan gå på alla klasser men vi har valt att markera några som är lämpliga för nybörjare.

E = På engelska.

F = Föreläsning.

WS = Workshop. Fokusering på teknik och detaljer, ingen flödesklass.