Prana Festival
/
pranafestivalen2017-11

Partners

Vi är stolta att presentera våra partners! Här nedan är våra partners 2018, uppdateras januari 2019 

 

GBG_RGB

Göteborg mår bra av att det kommer hit besökare. Det skapar jobb och arbetstillfällen och bidrar till att göra Göteborg till en ännu bättre stad att leva och verka i. Göteborg & Co har till uppgift att marknadsföra och medverka i utvecklingen av Göteborg som turist-, evenemangs-, och mötesstad. Göteborg & Co är ett företag som ägs av Göteborgs stad.

goteborg.com

 

Goteborgs-Posten_blue_cmyk

Göteborgs-Posten är Göteborgs största tidning som når 6 av 10 göteborgare varje dag i digitala kanaler och i print. GP ska vara den självklara nyhetsförmedlaren i våra lokalsamhällen. Vår journalistik ska vara vass, sann och trovärdig. Den ska beröra och påverka samhällsdebatten. Vi ska sätta saker i dess sammanhang, förklara skeenden och guida vår publik i vardagen. Med hjälp av oss ska man förstå världen bättre.

gp.se

 

GoteborgsVarvet_GB

Göteborgsvarvet är ett halvmaratonlopp, 21,1 kilometer (21 097,5 m), som årligen arrangeras av Göteborgs Friidrottsförbund i mitten av maj i Göteborg. Idag förvaltar Göteborgsvarvet fler lopp än Göteborgsvarvet och kommer arrangera ett lopp under Prana Festival

goteborgsvarvet.se

 

Nordic-Wellness_logo_NO_SYMBOL_Black-300

Nordic Wellness är en av Sveriges största träningskedjor med sitt huvudsäte i Göteborg. Nordic Wellness kommer bjuda alla besökare på gratisträning under helgen i sitt tält.

nordicwellness.se

 

aimnloggasvart-1

aim’n är ett Svenskt sportmärke skapat av kvinnor, för kvinnor. aim’n erbjuder en unik design som boostar dig i din vardag, med målet att inspirera och motivera kvinnor till en aktiv livsstil och till att tro på sig själv och sina drömmar. aim high, dream big.

aimn.com

 

tdownevents-logo

Throwdown events är Sveriges största arrangörer av Crossfit tävlingar. Under Prana Festival arrangerar de tävlingen Gothia Prana Throwdown

gothiathrowdown.se

 

Logo-Yoga-Games_100 (2)

Yoga Games är Skandinaviens största Yoga Konvent har årligen arrangerar events i Stockholm och Göteoborg

yogagames.org

 

Krigaren-bla

Med en passion för hållbar hälsa gör Team Yogobe det möjligt för dig att yoga och träna hemma till ett växande bibliotek av videos. Våra communityn, blogg, videotjänst och webshop gör oss tillgängliga helt på dina villkor.

yogobe.com

 

 

Är ert varumärke intresserade av att bli partner eller utställare? Maila david@pranafestival.org

"Ett partnerskap skall vara något som är givande för båda parter samt för besökare"