Prana Festival
/

Info

PRANA FESTIVAL – Prana Festival släpper biljetter i mars 2018 inför nästa festival. Datum släpps i december 2017.


Prana Festival arrangeras i Trädgårdsföreningen, som är en lugn och prunkande oas, lite som Göteborgs svar på Central Park.  Det är en fest för alla sinnen med konserter och yogaklasser. Själva känslan för festivalen är Gemenskap-Rörelse-Glädje och det är vårt mål att skapa detta tillsammans. 2016 arrangerades den första festivalen som blev en stor succé 

Internationella, nationella och lokala artister och yogalärare bjuder in till en upplevelse utöver det vanliga. Vi är naturligtvis inspirerade av de internationella festivalerna Hanuman, Wanderlust och Bali Spirit Festival.

Yogatält och musikscener förvandlar under helgen Trädgårdsföreningen till ett inspirerande och inbjudande festivalområde. Det stora utbudet av yogaklasser, workshops och musikakter gör det möjligt för både nybörjare och mer avancerade deltagare att delta och inspireras. Prana Festival är en festival för dig!

I Trädgårdsföreningen finns det ett klassiskt café och mitt i festivalområdet finns food trucks som serverar ekologisk, vegansk och vegetarisk kost. Biljetter kan köpas för 1 eller 2 dagar och ger dig tillgång till yogascener, musikscener och föreläsningar. Klasser förbokas efter att du köpt din biljett. Vi ser fram emot att skapa MAGI under öppen himmel och med DIG.

Prana ~(sanskrit प्राण, prāṇa [pɻa:ɳa], ”ande”) är en livsenergi som tänks flöda genom kroppen i små kanaler~

Vision

Visionen för Prana Festival är att vara en av Europas största yoga & musikfestivaler. 

 

Karta över festivalområde

Karta Prana Festival 2017

 

PR-film 2017

PR-film 2016

 

Gratis Yoga

På Prana Festival erbjuds gratis yoga för er som är nybörjare eller bara nyfikna på yogans härliga värld. Klasserna kommer vara för nybörjare, så att du som inte har testat yoga kan följa med. Du får givetvis gå på flera klasser. Om det regnar kommer gratis-yogan vara i ett tält. Alla deltagare måste ha en egen matta med sig.

 

SUP Yoga

På plats finns också SUP Yoga som vi gör i kanalen.

 

Ackreditering

Ansökan om pressackreditering skickas till info@pranafestival.org.

 

Hållbarhet, miljö och hälsa

Yoga är en fantastisk väg att lära känna din egen kropp och vad den mår bra av. Detta väcker ofta ett stort intresse för vilken mat man äter, vad den innehåller och hur den framställs. Yoga handlar även om ett större engagemang, från dig som medmänniska och för den jord vi lever på och delar.
För Prana Festival är det självklart att vilja inspirera till val som är bra både för människors hälsa samt jordens välbefinnande. Vi gör detta genom inspirerande föreläsningar samt att i den största möjliga utsträckning sträva efter ekologisk, vegetarisk samt närodlad mat. Vi producerar hela eventet med stor miljömedvetenhet genom att generera så lite avfall som möjligt samt använder miljömärkt och återvinningsbara material. Vårt mål är att informera och inspirera andra att göra sitt bästa i detta väldigt viktiga ämne
.

pranafestival_logo_transp

Logor-betalning-Prana.jpg-700

topcovermedlogga