Prana Festival
/
Back

Robert Kronberg

Olympiern, landslagskaptenen och Sveriges bästa genom alla tider på 110-meter häck driver och äger kronBee samt är utvecklare av träningsformen kronBee konceptet. Robert är svensk rekordhållare på 60 och 110 m häck, med över 30 landskamper för Sverige, flera Finnkamps- och Europacupsegrar, OS- och VM-finalist samt EM-brons. Han är även Svensk lagmästare i tyngdlyftning 2013 och 2014 samt Veteran Europamästare 2017. Han utbildar, inspirerar, instruerar och lär ut med samma energiska anda som den när han själv tävlade. Han är närvarade och har alltid kundens mål för ögonen. Alla som tränar med Robban upplever effekten på sina resultat och går från träningen med ett leende på läpparna.

Instagram: robert_kronberg
Hemsida: www.kronbee.com


Saturday

09.00 - 10.00 LÖPTEKNIK - Löpning för själen

Markus Torgeby och Robert Kronberg ger dig verktyg till en djupare insikt i hur du kan använda löpning och rörelse som en dörr in till hjärtat och utveckla dig som människa. Vi erbjuder unik spetskompetens där vi kopplst den fysiska kompetensen till den mentala och sammanstrålar dem i en själslig resa. Vi tar bort fokus på klockan och får dig att lyssna inåt, lita på dig själv och njuta av dig själv fullt ut. Det är vägen till utveckling både som löpare och människa.

14.00 - 15.00 - Din hållbara kropp

I denna interaktiva föreläsning går Robert igenom vad det innebär att ha kroppslig balans. Oavsett om du tränar mycket, aldrig har tränat i hela ditt liv eller har ett funktionshinder så kommer du få ut lika mycket av denna föreläsning. Du kommer få nya insikter om hur just din kropp fungera och varför den agerar som den gör i olika delar av ditt liv.

Robert lär dig mer om kompensationer, svaga länkar, rörelseanalys samt träning mot långsiktiga mål. Här går vi igenom funktionen och värdet av buktryck och atletisk hållning i alla delar av ditt liv. Vi genomför en scanning på scen där en person i publiken blir testad gällande sina kroppsliga obalanser och du får ta del av de övningarna som din kropp verkligen behöver för att skapa balans.

Robert går igenom vad som får ditt liv att bli hållbart, leda mot en hälsosammare livsstil utan onödiga skador samt vad som gör din träning effektiv och utvecklande för både kropp och knopp.

Sunday

10.30 - 11.30 HÖGINTENSIV TRÄNING - Friidrottsfys för alla

Det spelar ingen roll om du vanligtvis tränar explosivt eller gillar konditionsträning, alla får ut lika mycket av detta pass. Passet ger insikt i hur du kan tillämpa friidrottens effektiva träningsmetoder i din personliga träning och genom den mångåriga erfarenhet som Robert delar tillsammans med de verktyg som kommer med kursen utvecklas du långsiktigt och hållbart. Du blir coachad utifrån där du befinner dig i din utveckling och alla utmanas inom ramen för sin egen utveckling. Ingen lämnar denna pass utan kunskap, insikt och verktyg för att ta sig vidare med sin träning.

14.00 - 15.00 WORKSHOP - Skapa kroppslig balans, steg 1

Robert går här igenom kompensationer, svaga länkar, rörelseanalys samt träning mot långsiktiga mål. Här går vi igenom funktionen och värdet av buktryck och atletisk hållning i alla delar av ditt liv. Du får ta del av de övningarna som din kropp verkligen behöver för att skapa balans. Kursen innehåller en bra blandning av teori och praktik med fokus på vad det egentligen innebär att träna smart. Vad som får din träning att bli hållbar, leda mot ett hälsosamt liv utan onödiga skador samt gör träningen effektiv och utvecklande.

Teachers