Prana Festival
/
Back

Monika Björn

Monika har mer än 20 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända träningsprofiler. Monika brinner för att undervisa/lära ut och håller regelbundet i yogalärar- /instruktörsutbildningar av olika slag.

Hennes första 200h yogalärarutbildning, Yoga247 startar i mars 2018. Monika är uppskattad för sina fysiskt/mentalt utmanande klasser, dit alla nivåer är välkomna så länge man är redo att ”do the work”.

Monika har en fil.kand i idrottspedagogik/idrottsvetenskap samt ett högskolediplom i psykologi från Göteborgs Universitet.

Hon släppte sin första bok Yoga för dig som tränar (Norstedts) i januari 2017. Monika är utbildad i ett flertal yogaformer och har långt över 500 lärarledda timmar i bagaget. Monika är även en av upphovskvinnorna till den kända hot yoga formen Hot MOJO® och ”Yoga for Athletes”, yogaklassen som finns att tillgå på över 100 SATS anläggningar i Norden. I sin roll som PT tränar Monika allt från motionärer till elitidrottare.

Hemsida: www.monikabjorn.se www.mojolifestyle.se www.incycle.se www.linnegatanfem.se
Instagram: monikabjorn
Facebook: monikabjornofficial


Saturday

10.30 - 11.30 YOGA - Effort & Ease

Klassen inleds med andning och centrering för att sedan övergå till en flödande vinyasa klass till musik där vi fokuserar på att hitta balansen mellan ”effort & ease” (ansträngning & lätthet). Klassen avslutas med en lugnande och rogivande avslappning.

Teachers