Prana Festival
/
Back

Linda Ahlgren

Linda Ahlgren. Entreprenör inom träning och hälsa. Hon driver Pilates Complete tillsammans med Jasmin Salhi och jobbar engagerat med att lyfta fram modern pilatesträning i Sverige. Sin bakgrund har hon inom dans och idrott och Linda har undervisat i pilates i snart 20 år. 2005 startade hon och Jasmin upp Göteborgs första Pilatesstudio och 2010 öppnade de Pilates Complete.
Som tränare och inspiratör utvecklar hon kreativa hälsoprogram för både företag och privatpersoner med basen i pilates, garuda & yoga. Genom varierade wellnessuppdrag och träningsevent sprider hon sin övertygelse för att man alltid har ett val och delar med sig av sitt livsmotto” Vad är det värsta som kan hända” till modiga människor som vill leva fullt ut. Utöver pilatesträningen är löpning en av Lindas passioner och hon inspireras ständigt av kroppens fantastiska kapacitet till förändring. Hon är dalkullan som älskar kontraster och som inte kan få nog av att leva naturnära. Linda är också författare till boken Kalla bad ( Bonnier Fakta) som hon skrivit tillsammans med Linda Vagnelind. Tillsammans jobbar de under namnet icewomen.se.

Hemsida: www.pilatescomplete.se
Instagram: pilatescomplete pilateslinda


Saturday

09.00 - 10.00 PILATES - Reform

Grundläggande reformerklass för flexibilitet, styrka och uthållighet. Träna kvalitativ pilatesträning i maskin som förbättrar din hållning, bygger upp inre styrka och ger dig ny kraft.

Länk: https://vimeo.com/232314931

12.00 - 13.00 PILATES - Reformer props

Variationsrik pilatesklass för förbättrad stabilitet, rörlighet och bålstyrka. Utöver reformermaskinen används pilatestredskapen Toning Balls & Fitness Circle.

Länk: https://vimeo.com/232314433

Sunday

14.00 - 15.00 PILATES - Reformer Boost

Högintensiv klass med pulshöjande hopp på Reformer Jumpboard i kombination med enkla och funktionella styrkeövningar med pilatesredskap. Klassen tränas i intervaller för en full body boost!

OBS! Du bör ej ha nack- eller ländryggsproblem när du deltar på den här klassen.

Länk: https://vimeo.com/232314643

Teachers