Prana Festival
/
Back

Jonas Frizell and Peter Hallberg

Peter Hallberg har varit ledare och tränare i Friskis&Svettis sedan 2012. Han gillar att lyfta vikter, nästan lika mycket som han gillar att lyfta de motionärer som vill ha hjälp i gymmet.

Jonas Frizell började som jympaledare 2011 och har sedan banat sin väg genom flera olika gruppträningsformer, fram till dagens engagemang som tränare i gymmet. Han har inte släppt gruppträningen helt, utan fortsätter att inspirera motionärer på passet Power Hour. Jonas har också bakgrund inom kampsport, och har tränat MMA och tränar fortfarande thaiboxning. Helhetstänkandet som finns inom kampsporten, och erfarenheterna från gruppträningen, är också något han vill ta med sig till sina motionärer i gymmet. Han vill visa på att allt från rörlighet, råstyrka, koordination och explosivitet till uthållighet ryms i den individuella träningen.


Saturday

15.30 - 16.30 STYRKETRÄNING - Plaza Styrka - tung stryketräning i grupp

Friskis&Svettis presenterar

Plaza styrka är ett tungt styrketräningspass designat för den zonindelade ytan Plaza. Varje zon har sitt eget redskap: fria vikter, skivstänger, hantlar eller kettlebells. Du jobbar med raka och tunga övningar.
Efter genomgång av upplägg och övningar samt en funktionell uppvärmning är det dags att inta din platz. Du jobbar med zonens övning i en bestämd tid, ytans timer gör att du hela tiden har koll på hur lång tid du har kvar i varje zon.
På Plaza styrka får du guidning av tränaren och pepp av gruppen samtidigt som du får gå in i din träningsbubbla och jobba med övningarna i eget tempo. Du jobbar till utmattning i varje set. Ta chansen och maxa vikterna! Plaza är en av Friskis träningsnyheter för 2019.

Teachers