Prana Festival
/
Back

Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching och funktionell styrketräning.
Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare.
Hon ligger bakom framgångsrika koncept såsom Hot MOJO® och ”Yoga For Athletes” tillsammans med bästa kompisen Monika Björn. Senaste åren har hon jobbat på att ta fram SoulWork Club, online träning för kropp, själ och hjärta. Här möts alla Johannas passioner med kompetens och resultat. Syftet är att att erbjuda en livsstil som är både hälsosam och passionerat josig! Det finns program som både boostar, utmanar samt reparerar kropp och själ.

Du kan träna med Johanna online, på retreats, event samt i Göteborg där hon har fasta klasser på SATS och HiYoga.

Hemsida: johannahector.com, www.globalyoga.se, soulworkclub.com
Instagram: johannahector_/

soulwork_club/


Saturday

17.00 - 18.10 YOGA - Global Yoga Rest

Varva ner och boosta kropp och själ med denna ljuva, förföriska session.
Vi börjar med grundande yin yoga och avslutar med en mosig yoga nidra.
Johanna guidar dig att släppa taget och njuta av nuet, precis som det är. Välkommen hem till dig själv.
En tacksam klass att avsluta lördagen med så att du rullar mjukt in i natten! Passar alla nivåer. Ta gärna med en filt, ögonkudde eller något så att du kan ligga bekvämt

Sunday

10.30 - 11.30 HÖGINTENSIV - Soulwork

SoulWork är en sensuell, expansiv och stärkande klass för kropp och själ. Intelligent utformad för att öppna upp kroppen i sitt fulla och fria uttryck. Genom enkel, repetitiv rörelse utmanar vi kroppen för att engagera och forma tankarna! Kondition, styrka, rörlighet och själslighet uppgraderas! Du kommer att upptäcka att du är mycket starkare än du trodde

12.00 - 13.10 YOGA - Global Yoga Core

Vad skulle du vilja släppa taget om, bränna bort i elden? Vad är det som inte längre tjänar dig? Och vad är det som du istället skulle vilja aktivera och få in mer av i ditt liv?
Stabilitet möter rörlighet i denna flödande lekfulla klass. Genom andning och asanas dyker vi in i den transformerande elden, där kan du släppa taget om egot och låt ditt essentiella jag ta för sig.
It’s not only our mission to do whatever we can to voice our own souls, but it’s also our responsibility!

Alla som är sugna på MER är välkomna (oavsett yogisk bakgrund :)

Teachers