Prana Festival
/
Back

Ida B Olsson

Ida B Olsson, Workoutispassion är en lyckligt gift 2-barnsmor, föreläsare, pt, yogi och löpcoach från Vara. Brinner för människors välmående och hälsa. Tycker att all fysisk aktivitet är en belöning för kropp o knopp och drömmer om nästa marathon-lopp.

“Min vision är att få människor att må sitt bästa jag. Genom att träning är glädje, mat skall ätas med alla sinnen och vår knopp ska tankas full med positiv energi.

Att se varje människas potential och belysa människors lika värde. Att vårt skal är ett skal och det som betyder något är det som finns inuti. Att skalet kan tränas till att, bli stark och tålig genom att träna med glädje!”

Instagram: workoutispassion
Hemsida: workoutispassion.se


Saturday

12.00 - 13.00 HÖGINTENSIV - High Hit Halleluja

Vi jobbar med en mjuk warmup följt av total svettfest med hög puls. Kort och intensivt med hela kroppen involverad. HIIT står för High Intensity Interval Training. Korta sekunders jobb med maxpuls får vi magiska effekter för konditionen

17.00 - 18.00 FUNKTIONELL - Booty Lover

Vi värmer upp genom att väcka musklerna i säte, bål o ben. Därefter ser vi till att verkligen jobba fokuserat på sätet. Ren kärlek till rumpan under klassen och övningar som du lätt kan göra hemma med egen kroppsvikt och det underbara minibandet.

Teachers