Prana Festival
/
Back

Erica Palmcrantz Aziz

Erica Palmcrantz Aziz är Sveriges okrönta raw food-drottning med 10 böcker internationellt publicerade om Raw food och hållbart leverne. Hennes egen raw food resa började med en längre vistelse i Kalifornien, raw food mekkat, och äntligen fann hon kosten som gav henne en lugnare mage, stabilit blodsocker och gav tillbaka hennes glädje till livet. Hon grundande utbildningen Raw Life Education och har föreläst, utbildat och inspirerat till raw food i 13 år. Hon driver också den populära bloggen Raw food by Erica där hon inspirerar till ett liv med mer grönt, hållbart och hur du kan leva med raw food som livsstil. Erica har tidigare drivit sin egen produktlinje med superfoods och är nu aktuell med lanseringen av ”drinks by erica” – drycken NICE kombucha.

Instagram: rawfoodbyerica/
Hemsida: rawfoodbyerica.se


Saturday

17.00 - 18.00 FÖRELÄSNING - Mat som verktyg för mer energi och balans i livet

Mat påverkar oss mer än vad vi tror - och kan användas till ett kraftfullt verktyg i livet för att skapa mer energi och balans.
Erica ger dig en större insikt på matens inverkan på hur vår kropp och själ harmoniserar. Hon delar med sig av enkla tips för din kost som alla kan börja med för att bli - the best you can be <3
Long Live Life!

Sunday

12.00 - 13.00 WORKSHOP - Raw food Creation med Erica

Följ med genom hur en dag kan se ut med raw food - hur raw food kan skapas snabbt och enkelt:
- vad ska man äta till frukost och varför
- hur kan en näringsbalanserad lunch se ut
- varför ska vi äta mer fermenterat och hur gör vi det
- hur gör du dina egna proteinbars
- gör din egen magiska choklad

Föreläsning blir en kreativ stund där Erica delar med sig av de bästa tipsen och smakprover för att få in raw food på en daglig basis. Mat är ett viktigt verktyg i livet, och med raw food kan du ta livet till nästa nivå!
Long Live Life!

Teachers