Prana Festival
/
Back

Emilia Löf Karlsson

Emilia Löf Karlsson är mediaexperten som klivit in i yoga och mindfulness världen med storm. Med populära utsålda unika yoga och meditations event väcker Emilia den mest suspekte nybörjaren till liv samtidigt som hon tar den erfarna med sig in i en värld av reflektion och rörelse. Yoga är en Work IN, not a Work OUT.
Har du en gång upplevt hennes sätt att undervisa vill ha mer. Emilia får sina elever att uppleva yogans fulla potential genom coachning, syn och ljudupplevelser utöver det vanliga. Att tänka utanför boxen och skapa en upplevelse som passar både den oerfarne och den inbitne eleven är Emilias vision. Alla kan yoga.
Med Silent Mindful Yoga blir upplevelsen på mattan intim och personlig. Med cool musik och fokus på den mentala vägledningen öppnas flera av yogas grundfilosofier till liv. Rörelserna kopplas ihop med frågeställningar. Allt komponerat via musiken och Emilias röst i hörlurarna.
Att påminna varje elev om dennes unika tankebanor och inre kraft får Emilias populära event och klasser att fortsätta växa.
För Emilia är helhetsupplevelsen och kärleken till yogans unika sätt att väcka vår inre kraft till liv som ska styra klassens tempo.

Instagram: namaste_by_emilia


Saturday

12.00 - 13.00 YOGA - Silent Mindful Flow Yoga

Klassen Silent Mindful yoga passar alla. Den fokuserar på mindfulness i sinnet med rörelser från den klassiska Vinyasa yogan för kroppen. Man kan svettas, men det är upp till varje enskild individ att låta sin kropp styras av vad som bra. Just nu. I stunden. Emilia uppmanar ofta ska elever att ”Do less” för ”Yoga is a practise, Not a Performance ”.

Sunday

12.00 - 13.00 YOGA - Silent Mindful Flow Yoga

Klassen Silent Mindful yoga passar alla. Den fokuserar på minfulness i sinnet med rörelser från den klassiska Vinyasa yogan för kroppen. Man kan svettas, men det är upp till varje enskild individ att låta sin kropp styras av vad som bra. Just nu. I stunden. Emilia uppmanar ofta ska elever att ”Do less” för ”Yoga is a practise, Not a Performance ”.

Teachers