Prana Festival
/
Back

Elaine De Souza

Elaine är född i Brasilien och omgiven av rytmer och rörelse sen hon kom till världen. Första karriären var som professionell dansare, pedagog och koreograf. Yogan kom in i hennes liv för 17 år sedan när hon fick sitt första barn. Sedan dess har hon specialiserat sig inom Vinyasa och handstående och de sista åren även inom yin och recovery. Passionen för musik och dans lever kvar med pulserande, kreativa och tekniska yogaflöden med mycket känsla.
Elaine är grundare av One Yoga som ger workshops, utbildningar och fördjupning inom Yoga för lärare, privatpersoner och företag. Att yoga med Elaine är inte bara fysiskt, det är även flödande och sinnligt. När Elaine är på mattan vet du att du kommer att få praktisera rörlighet, styrka, balans koordination och hjärta.

Your yoga – A celebration of spirit and individuality

Hemsida: www.elainedesouza.com
Instagram: _elainedesouza
Hemsida: Oneyoga.se
Instagram: Oneyoga


Saturday

09.00 - 10.00 YOGA - Heart 360 - Opening with grace

En dynamisk pulserande Vinaysa som utgår från ditt hjärta. Förena fokus, styrka, elegans och mjukhet till grace och upplev hur du kan praktisera mer lustfyllt, sinnligt och frigörande. Återkommande flöden ger dig möjlighet att nå djup i rörelserna genom dynamiska repetitioner då vi praktiserar igenom kroppens alla leder. Inledande dynamiska pulsationer för skuldror, bröstrygg, nacke, rygg och höfter som bygger upp till att avslutas i med längd och djup i bröstöppnande asanas. Energi, känsla och sinnlighet som guidar dig genom en frigörande klass där du kan landa djupt in i ditt hjärta.

Sunday

15.30 - 16.30 YOGA - 101 Handstand - A blissful take off

Handstands är Elaine signaturklass och detta är klassen du får lära dig att flyga med både teknik och lust. Du får förbereda stående, sittande, liggande och sedan självklart, upp och ner. Elaines är influerad och tränad av circus och dans och vägen till dina händer kommer att gå genom fokus även på balans genom ben, höfter och fötter. För mer närvaro och härligare inversionsoch för en mer balanserad handståendeyoga praktik. Erfarenhet och rörelseglädje är i fokus, och du får garanterat göra någon ny handståendeövning du aldrig provat förut. Passar både för dig som arbeta igenom grunderna ordentligt och för dig som vill finjustera din praktik.

Teachers