Prana Festival
/
Back

Daniel Buller, Emma Klüft

Daniel Buller är en kraftfull och energifylld ledare som har lett träning på Friskis sedan 2011. Till vardags jobbar Daniel som träningsansvarig på Friskis&Svettis i Göteborg med fokus på Friskis olika styrketräningsformer, både i grupp samt i gymmet. Utöver detta utbildar Daniel nya Friskisledare från hela landet. För Daniel ska träning helst vara kul, jobbigt, utmanande och inspirerande!
Emma Klüft är ett energikraftverk som brinner för att träning ska vara kul och har sedan 2017 spridit träningsglädje inom Friskis&Svettis. Som ledare förmedlar hon pass som är kraftfulla, svettiga, prestigelösa, utmanande, ösiga träningspartyn som genomsyras av glädje och lekfullhet. Livet är en fest, låt även träningen vara det!, hälsar Emma.


Saturday

15.30 - 16.30 HÖGINTENSIVT - Partyträning med medicinboll

Friskis&Svettis presenterar

Party och fullt ös med Friskis explosivaste träningsform, Power Hour! I högsta hugg har du en medicinboll som ger motstånd, hjälper dig med tekniken och ger extra känsla genom passet. Efter en rak uppvärmning där du höjer pulsen rejält mot slutet, är passet uppbyggt av en loop med elva styrkeövningar. Tempot i övningarna gör att du också tränar konditionen. Vissa övningar tränar spänst och explosivitet och ger passet extra tryck.
Du jobbar en övning i taget och kör i ditt eget tempo – du behöver inte jobba i takt till musiken. Självklart kan du anpassa träningen efter din dagsform, men förvänta dig drivande musik, maximal pepp och power!

Teachers