Prana Festival
/
Back

Caroline M Smith

Som ung dansare 1999 mötte Caroline yogan efter en svår knäskada. En skada som bar med sig mycket sorg men som i mötet med yogan blev början på ett djup av att lära känna sig själv på riktigt.

Caroline har en Hälsocoachexamen och har undervisat sedan 2007 varav åtta år på heltid. Caroline har varit delaktig i otaliga yogautbildningar, workshops och klasser världen över och har över 600 yogalärartimmar bakom sig som hon varje år bygger vidare på. På daglig basis arbetar hon med privatyoga där hon kombinerar yoga med coaching. Hon håller även klasser på HiYoga Göteborg och SATS och är ute på företag.

Hennes guidning kommer rakt ifrån hjärtat. På ett själsligt och ärligt vis tar hon dig in i kroppen genom inkännande, mjuka och dynamiska flöden. Hon inspireras av Embodied Flows kroppskännedom och Anusarans hållningspinciper, där du ges utrymme till att vara i närvaro med dig själv och stanna kvar i det som upplevs ifrån känslan än sinnet. Helt kravlöst. Ibland är klasserna svettiga, kryddiga och utmanande, ibland lugna, mjuka och stilla. Så som livet.

”Yoga för mig är att mötas ifrån den plats vi befinner oss på. Helt ärligt och avskalat växa i kontakten av att våga stanna kvar i livets magiska ögonblick. I närvaro känna, smaka och följa med ifrån vårt center ut till livets vågor av olika former och rytmer. Att vi är tillräckliga som vi är. Vi är hela ”

Instagram : carolinemsmithyogaa
Hemsida : carolinemsmith.com


Sunday

14.00 - 15.00 YOGA - Vakna

“The breezes at dawn have secrets to tell you. Don’t go back to sleep.”- Rumi

Dags att väckas till liv i det som varit sovandes. Välkomna in till ett starkt flöde i långsamhet in till mer vakenhet i livet.

Förvänta dig en utmanade och frigörande klass, där vi rör oss in i pulserande sekvenser i kontakt med underlaget och våra andetag. Vi går in i kroppen, framför allt i våra höfter och core för att inte falla tillbaka till sömn. Du möter rörelsemönster av spiraler, ifrån grunden upp och bindningar ut till expansion. Allt för att lyssna inåt i flödets ögonblick och fortsätta vara vaken i det som bor inom och i det vi möter runt omkring.
En klass för alla men bra om du yogat några gånger.

Teachers